Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-stegs dikt. Danceee!


Disco!

Jag är en kul disco tjej,

Jag tycker om att dansa med dig.

Varför är det roligt?

Jo det är mörkt och inte soligt.

Man borde dansa varje dag,

Jag önskar mig en Dansa-varje-timme lag.




Fri vers av Thesen
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-03-29 09:10



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Haha, ännu mer typisk dig!

(fast du gillar väl sol?)
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen