Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ande kommer alltid se dig.


Anden

Vilken ande kommer om kvällen
sitter vid din sida om natten
ser dig vakna på morgonen
kollar i dina ögon om dagen

lär dig känna kärlek

anden lyser inte
anden hörs inte
anden finns inte

det är nog bara jag som drömmer, om dig.




Fri vers av Thesen
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 09:11



Bookmark and Share


    Noyle
den bästa du har skrivit, kan jag nog påstå. Jättebra. :)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Thesen
Thesen