Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talades vid

vi talades vid.
problemet stavas tid.
våra hjärtan i outhärdlig strid.

varenda steg du tar, varenda andetag.

skulle kunna blanda alla känslor i en mixer och jag skulle fortfarande stå mållös.
mållös för att jag tycker om dig så mycket.
för att jag är så fäst - redan från början, nu och för alltid.
vid dig.
du doftar sagolikt, jag darrar.

jag är så arg och besviken.
känns som om du inte orkar bry dig.
noterade dina tankar idag när.

vi talades vid.
problemet stavas tid.
våra hjärtan i outhärdlig strid.

viljan finns, men att ignorera är ju så mycket lättare.
kan man säga upp sig från livet, för att bara kunna ägna sig åt kärlek?

fantastiskt jävla dryg, så oerhört vackert irriterande.
ändå kan jag inte låta bli att le.
för jag vet ju att du är den jag vill ha.
det har jag vetat enda sedan.

vi talades vid.
problemet stavas tid.
våra hjärtan i outhärdlig strid.




Fri vers av niffe
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-03-29 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe