Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli sviken, sårad och rädslan för att inget blir som förr.


Trots alla förlåt

Jag tror inte du förstår
fast det gör så ont.
Tror inte du förstår
så mycket som du sårat,
så mycket du förstört.

Jag vet att du hoppas,
lika mycket som jag,
att allt ska bli bra igen,
precis som förut.
Då vi var som systrar.
Men jag är rädd att det inte går,
så rädd för att
förlåten inte ska räcka till,
räcka till för att glömma.
Räcka för att gå vidare.

Jag tror du vet,
att jag vill vara klar med allt,
glömma
och gå vidare.
Men jag börjar ana att
det aldrig blir vi igen,
älskade syster.




Fri vers av Gone
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-29 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Systrar...hm, jag gillade det.
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gone