Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig tvingat dig, men ändå så viskar du

Jag har aldrig tvingat dig att älska mig,
det har du gjort alldeles frivilligt.
Jag har aldrig kysst dig
och inte känt att du inte kysst tillbaka.
Jag har aldrig tvingat dig att resa över halva landet för att vi ska träffas,
det har du gjort ändå.

Du brukar viska till mig, sakna mig inte och hata inte dig själv.

Jag har aldrig saknat dig så som jag gör nu
och aldrig har jag hatat mig själv mer för att jag inte är hos dig.




Fri vers av Gone
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone