Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nalkas höst i horisonten

Det nalkas höst
och nakna grenar
ord till ingen tröst
och allt som försenar.

Saknaden för stor att bemästra
tomheten än större
men störst av allt är käleken
hoppas du känner den långt borta.

För det sägs att det nalkas höst i hoisonten
och att bladen ska lämna sina grenar
och jag tror inte det finns några ord till tröst
för redan nu känns allt som förstelnat.




Fri vers av Gone
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-08-19 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone