Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans flyr vi från tiden

En vals i lövens prakt,
ett skådespel av färger,
värm min hand,
smek mina kylda fingrar.

Som en fest i höstens fall,
så lätt påverkar oss fuktigheten,
som rusiga utav höstens rymd,
en lek för att hindra vintern.

Solsken mellan trädkronorna,
anblick av fallande löv,
som om vårens känslor kom igen,
trots att kylan borde domna oss.




Fri vers av Gone
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-09-28 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone