Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till någon som härskar över havet

Om känslor som stampar sönder själen
hur allt ting rasar och försvinner

under mig

och jag är ensam kvar i dånet.


Havet är mäktigt i natt,
stormen som far över vattnet

så mycket starkare

och inget håller mig fast.


Det skummar och viner
om något kunde tysta

vågorna

som gröper sönder mig.


I morgon har det lugnat sig
stormen kommer ha mojnat

under natten

men i själen allt är kvar.




Fri vers av Gone
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone