Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och mina bilder är det som gör att du älskar

Så jag önskar att jag kunde förklara varför
jag älskar att älska saker och ting för dig,


hur jag älskar att få dig att älska saker genom mina ögon.




Fri vers av Gone
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone