Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelsen ter sig vacker ikväll

Jag vet inte vad jag skriver,
allt är tomma ord,
fast allt, varenda bokstav
druknar av känslor.
Jag vet inte om jag hatar
eller älskar
eller saknar

eller om jag håller på att bli galen?

Jag vet inte vad jag ska tycka,
vad jag ska känna,
för allt känns så långt borta
så onåbart.
Det är som om lidelsen ter sig vacker
och paniken sprider ljuvhet
och jag befinner mig i stormens öga.
Så jag vet inte om jag hatar
eller älskar
eller saknar

eller om jag håller på att bli galen.




Fri vers av Gone
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 18:05



Bookmark and Share


  Just Emotions
man kan inte alltid veta... bra skrivet!!!
2007-10-23

  Lyckohäxan Enediel
Ja du beskriver väldigt bra att gränsen mellan dessa känslor är hårfin...faktiskt nästan osynlig ibland.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gone