Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu saknas drömmar

Viskningar och min oförmåga,
tankar om allt som borde ske.
Drömmar som aldrig väcks till liv
och jag vrider mig ännu ett varv.
Jag blundar och känner tröttheten,
det här ser ut att bli
ännu en av mina sömnlösa nätter.




Fri vers av Gone
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-03-29 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone