Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd (lång version)

 

 

Hela den soliga dagen

har hon längtat

till kvällspromenaden med vänninan

Hon har ansträng sitt tålamod

och pysslat om de sjuka små

i väntan på sin stund

Hon stekte pannkakor till barnen

och maken som skulle komma hem

(själv tog hon några på stående fot

för att fortare kunna komma ut)

 

Klockan gick

Väntan blev lång

Kvällen kallnade

 




Fri vers av Jojo
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-03-29 19:55



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Hmm, känns igen!!
2007-03-30

    zelma
Tycker om. Så sorgligt. Mamman som hela dagen låter andra komma i första hand.. så kommer aldrig hennes tur.
Zelma
2007-03-30

    ej medlem längre
Fånge i sin vardag....den känslan fick jag.
Kvällen kallnade...gillar uttrycket!
2007-03-29

  stefan.g
Bra speciellt underfyndig i den sista meningen, \"kvällen kallnade\". En påtagligt passande avslutning. Tack för läsningen!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo