Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inrökt


din lilla eldsjäl, sa hon och tittade bort, just när det började lukta bränt, runt hela min hopböjda person







Fri vers av baklänges
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-29 19:58



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
weee vad skickligt skrivet.
2007-03-29

    ej medlem längre
haha! kan bara instämma här..
det var ännu bättre att läsa
den i komentarform,
som en enda lång mening..
som sagt förut: ett skratt
som tvärslås sig i halsen,
fastnar. som texten.
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges