Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i vårgräs

 

 

Om jag lägger mig ner

och somnar hos dig

i nyutslaget vårgräs

i en okänd park, någonstans

 

Ser du då ett litet barn,

en trött mamma

eller en som givit upp?

 

Tröstar du då en stund

eller säger du åt mig

att ta ansvar

och välja att orka lite till




Fri vers av Jojo
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-03-30 09:21



Bookmark and Share


  Bissen
Jag ser en stark kvinna som inte ger upp och tar orden till hjälp på ett harmoniskt sätt.
2007-04-02

    ej medlem längre
Oj! En sån försiktig vädjan, vackert inlindad som en tulpanknopp...
Mycket vacker!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo