Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

 

 

Det kan hända

att jag tar din hand

och håller min blick

kvar i din

 

Det kan hända

att jag inte vill låta dig gå

 

 

 

Det kanske är du

som håller om mig

och drar in doften

från mitt hår

 

Det kanske är du

som fäller en tår när vi skilda vägar går




Fri vers av Jojo
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-30 09:23



Bookmark and Share


    Eva Olsson
Fint och sinnligt!
2007-04-05

  utstött
Den mest fantastiska och vackraste dikt du skrivit, alla katagorier. Jag ryser, helt underbar!
2007-04-03

    Bodil Sandberg
I mötet har vi många tankar och undringar..försöker läsa i varandras ögon men ofta läser vi fel...därför måste vi gå varsamt fram...ja det är lite vad jag tolkar här...tack för en jättefin dikt!!!!
2007-03-31

  Albert
ja, det kan man aldrig veta

fin den här
lätt på nåt sätt
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo