Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bulletin

tillvaron
tystnade plötsligt

alla vände sig om
och tittade på mig

anklagande blickar
avlossades

och jag stod där
med tomma händer

utan
försvar

och utan
svar

enligt rapporterna
så överlevde ingen
kriget




Fri vers av mgns
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-03-30 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns