Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag i gymnasiet, hittade den av slump alldeles nyligt, så den har några år på nacken sedan tidigare då.


Dialog om en klasskamrat

- Du, den där, vem är det?
- Ingen, den är grå.
- Jaha, men varför går den i vår klass då?
- Jag vet inte, det är ingen som bryr sig om den ändå.
- Jag förstår… Men blir den inte ledsen om den är ensam?
- Vem bryr sig? Den är tjock, ful och grå och dessutom tråkig.
- Men det är ju ändå vår klasskamrat…
- Om du bryr dig så mycket om den, så går och fråga den själv. Det är ju inte direkt så att den har känslor, eller hur?
- Nej, det förstås. Jag vill inte heller ha med den att göra om ingen annan har det. Den är bara grå.




Fri vers av Jojjon
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 13:03



Bookmark and Share


    Issand.
grått kan vara vackert...
2009-02-28

  niffe
så, vad är det som är grått?? en ensam stackars klasskamratssjäl..?
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon