Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningsbyggnad


efter varje uppehåll kommer
ett innehåll efter varje

mellanslag kommer
en mening det kommer in
nya huvuden,
bara det är värt att behålla
sitt eget för

och man ska fortsätta
sätta punkt

punkt punkt
efter varje personligt pronomen
tills det finns ett nytt

ansikte
att tappa sitt
eget för







Fri vers av baklänges
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
japp. jag gillar ändringarna.
det tydliggör undertexten
än mer. och att ansiktet
tappas är slående.
du har en bra form på den här.
2007-04-03

  Christer VIP
jag gillar det här skarpt

lekandet med det grammatiska
blandat med klokheter

\"det kommer in
nya huvuden,
bara det är värt att behålla
sitt eget för\"

så sant, så sant

/c
2007-04-02

    Igot Tochange VIP
Ibland vill jag sätta två parenteser på varsin sida tanken; likt rejäla hörlurar på min ordtyngda skalle.
När det gäller dig vill jag dock alltid höra vad du säger.
2007-04-02

    ej medlem längre
viss undervisning undanhölls
även svenska b.
punkt punkt punkt.
skön uppbyggnad
och ha något värt sitt eget huvud
är en sann gåva
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges