Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blev aldrig barn av vår tid

Vi blev aldrig barn av vår tid
vi blev aldrig som dem,
som de ville att vi skulle vara.

Vi blev aldrig barn av vår tid
vi låg alltid under snittet
och våra drömmar sträckte sig högre.

Vi blev aldrig barn av vår tid
vi pratade aldrig som dem,
och vi hade inga kontakter att nyttja.

Vi blir aldrig barn av idag
vi har upplevt så mycket mer,
och bara vi vet all smärta det kostade.
För vi blev aldrig barn av vår tid.




Fri vers av Gone
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-03-31 08:37



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fin dikt, denna

det blir aldrig så som andra tror (eller en själv) att det ska vara, det blir bara - helt annorlunda
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gone