Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famnen


famnen fylld av
tulpaner röda gula

buketten du gav




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-31 11:22



Bookmark and Share


  Cris
låter som en frasande bukett
tulpisar är fint
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP