Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dej camilla, för du är det finaste


Får jag vara din lilla ängel?


Jag är inte mycket
Jag har inga vackra vingar
och min gloria ramlade bort för länge sen

-

med ett leende på läpparna
sitter jag på sängen
skär bort minnena
drömmarna
som en gång var de bästa jag hade

med hopp om
nya minnen
nya drömmar
somnar jag med lättnad

-

jag är inte värd att vara din
för du är så vacker
så vacker rakt igenom
och
jag är smutsig
fel

men du vet att jag gör vad jag kan
för att
bara vara här
för dig

och när jag tittar riktigt noga
när jag känner efter
vet jag att du har de vackraste vingarna
den mest lysande glorian
och du kommer aldrig tappa de så som jag gjorde
för du är vacker
så vacker
rakt igenom


och jag älskar dig.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-03-31 13:49



Bookmark and Share


    Morbide
ojojoj vad vacker
riktig smärta
2007-03-31

  *Camilla*
Älskling
du är vacker
och nej
jag har inga vingar
men jag syr några
till dig
så du kan få flyga
så du kan vara stark
jag tänker inte förlora dig
för du är så jävla bäst

och låten jag skriver till dig
är så sann...

\"Tears will fall
from my eyes
when i dream about
having you here

But i know
that my dreams will
come true
some day\"

jag måste få träffa dig igen
jag kommer till leksand
ska tjata på mamma
älskling<3
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick