Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min eldige man......

Han skyr inga medel att nå dit han vill
han når sitt mål med kraft och envishet
när han får den att växa kan man inte vara still
den växer, blir större och ter sig smått farlig
vi lägger upp en klok strategi och samråder
nu måste vi handskas med den helt varligt
Tag det lungt, var med slangen redo
Ris och gammalt gräs blir en stor stor brasa
på våren ett nytt härligt credo
nu kan man släppa vinterns gamla fasa
ut och elda och gör trädgården redo





Övriga genrer av britt-marie VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 19:19



Bookmark and Share


  Eline.P
Två sorters eldighet i detta. Rolig läsning!
2007-03-31

  Lilla My* VIP
Ha ha**Härlig text som till synes var något annat i början av läsningen!!Glöm inte vara redo med slangen:)
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP