Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bra med applåder men


det stör mig alldeles otroligt

 

att jag inte vet vad jag fått

 

applåder för

 

och av vilka 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-04-01 15:23



Bookmark and Share


  Cris
det är en hemlighet.. :-)
eller nåt...
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma