Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara vacker


Jag vill inte ge, jag vill ta
Jag vill inte förtjäna, jag vill få

Jag vill inte känna hud gnidas mot hud, jag vill känna ben stöta mot ben

Jag vill inte se, jag vill hallucinera
Jag vill inte andas, jag vill hyperventilera

Jag vill inte smekas av ömma händer, jag vill ha blåmärken när jag vaknar

Jag vill skrika, inte stöna
jag vill inte älska inatt

Jag vill inte vara vacker




Fri vers av Esset
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-04-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset