Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då skratten ekar ut i tomma intet


När dina fattningar om livet blir tama
då skratten ekar ut i tomma intet
ingen glädje riktigt når fram
och alla orden blir meningslösa
ingen tanke redig nog för att fattas
till handling

Är det då det stora allvaret gripit in
kylan känns isande runt din själ
djupet inom dig bottenlöst svart
hisnande känsla av att allt bara
snurrar på i en dans utan stopp
där du helst bara vill kliva av

Är det då man ropar som som högst
att man vill bli räddad från smärtan
smärtan som gräver hål i hjärtat
lämnar stora sår öppna
färdiga för läkning men hinner inte
påbörja processen innan nästa attack






Fri vers av sunnanvind
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-05-01 12:01



Bookmark and Share


    JJ VIP
En text om förtvivlan....allt för reell för att vara skriven utan att vara upplevd....jag kunde aldrig heller ha vetat att den var reell om inte jag upplevt detta känsloläge....Om inte annat så är vi minst två! Mvh. JJ.
2007-05-01

  Leif Furstedt
En underbar dikt om smärta, och slutet, ...innan nästa attack.
2007-05-01

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra skrivet!
2007-05-01

  issac.a.m
underbar dikt..
2007-05-01

    wilja
jag tycker det är svårt att sätta ord på det du skriver om, men du gör det nog så nära det går.
tänker också på det där att man ropar.. och hur dessa rop kan ta sig så många olika uttryck.
bara titeln i sig, det känns som att den beskriver väldigt väl.
2007-05-01

  devilsangel
När smärtan belägrar oss...då känns det precis så här:

kylan känns isande runt din själ
djupet inom dig bottenlöst svart
där du helst bara vill kliva av

smärtan som gräver hål i hjärtat
lämnar stora sår öppna

färdiga för läkning men hinner inte
påbörja processen innan nästa attack


Du beskriver det så bra, så exakt och så underbart...
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind