Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När regnet silas ut ur ögonen

Ni vet när solen brinner
glöder
långt, långt innifrån.
Och ni vet när regnet faller
silas
ut ur ögonen.
Ni vet också när snön yr
i spiraler
och attackerar hjärnan.
Och ni vet när isen lossar
istappar
som träffar hjärtat.

Ni vet vad jag menar
när jag beskriver det
men igen vet vad man kallar det.




Fri vers av Gone
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-04-02 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone