Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet kärlek

Ordet som handlar om..

att älska

att känna

att våga

att chansa

Ordet som även är kännt som..

livets början och slut

livets stora höjdpunkt

men även..

livets svåraste del

Ordet är kärlek!




Fri vers av caraa
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-02 15:43



Bookmark and Share


    Noomi
så fint beskrivet..
2007-12-11

  Kajoo
du träffar så rätt på orden
2007-09-16

    Bim
Kärlek är det osynliga ibland,finns överallt.Störst av allt är kärleken.Hälsn.Bim
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa