Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting2.


Jag vill läsa någonting
För någonting är någonting
Det vet jag

För du är någonting
Och jag bryr mig om någonting
(Du är faktiskt mer än någonting)

Någonting är antagligen inte
Så speciellt vackert
Men någonting är antagligen viktigt
För dig
(Eller inte)
Men det är viktigt för mig
Trots att jag inte har läst det än
(Och antagligen aldrig kommer att göra)

Du är viktig
Och jag vill att du skall veta
Att jag kommer alltid att bry mig
Hur ovackert det än är




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-04-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie