Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¨¨*Vanilla-Space*¨¨


Vi ler åt stjärnskott och astronauter
medan du skuttar hage glatt
över vintergatans stänk av mjölkdroppar
svänger jag hopprep med orions bälte,
rockar rockringen ur venus med mitt liv.
Kiknar av skratt mellan varven,
mellan varven av dessa planeter.
Fast det är nu vi bör ta oss samman
och sätta spår i måndammet.
Reflektera ödets ironi
medan stjärnglanset i visiret ännu glöder.
Se genom sömmarna av din trygga rymddräkt,
granska varje steg du tar
men du kan få mig så lätt på fall ändå
när din gravitation är oförutsägbar




Fri vers av john ekström
Läst 604 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-02 21:04



Bookmark and Share


  ulli
\"men du kan få mig så lätt på fall ändå
när din gravitation är oförutsägbar\"

jag får känslan av så mycket mer än nuet i dina dikter. jag får en känsla av att universum närvaro, tiden, rymden, stjärnorna. svårt att förklara, men bra e det.
2007-06-28

  Starfish-Aura
Kosmiskt vacker....
du är John blund 2000
//Mjao
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström