Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn kommer solsken.



Efter sommaren kommer sorg

Och äter upp än
Slickar ens rygg innan
Den biter till
Och dödar




Efter hösten kommer ångest

Eftersom man
Misslyckades så total
För att man började skrika
Istället för att förlåta



Efter vintern kommer minnen

Och man gråter av längtan
Till det som var
Istället för att skapa
Det som komma skall




Efter våren kommer glädje

Och allt blir fint och
Bra
Och man blir glad
Glömmer allt som har varit
(Som om att man kommer ihåg
vad man gjorde igår)






Efter sommaren kommer hösten igen.






Fri vers av Vinterdiamant
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-04-02 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie