Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det måste hända något nu, annars dör ...


Sista sekunden

Jag skulle vilja tysta den mun
som talar för ditt skal
Och lyssna till förtryckta viskningar
från en spillra av en själ

Jag vill ge den syre,
luft utan avgaser
Som stärker och inte bryter ner

För du måste hitta ut nu
innan din sista spillra kläms
mellan tegelstenar i muren




Fri vers av Glitteringly
Läst 668 gånger
Publicerad 2007-04-03 00:48



Bookmark and Share


  Silverprinsen.
den sista bilden är riiktigt jäkla skickligt gjord!
2007-05-02

  Håkan Tendell
Vacker dikt som väcker många tankar...
Speciellt avslutningen är väldigt bra:

\"För du måste hitta ut nu
innan din sista spillra kläms
mellan tegelstenar i muren\"

Tid är dyrbar.
2007-04-05

  utstött
Så hur tar man itu med sin livssituation? Man måste börja lösa sina problem istället för att fly från dem.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly