Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egoistiskt

en smart egoist
handlar så att han
får många vänner




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 541 gånger
Publicerad 2007-04-03 05:45



Bookmark and Share


    Lillemor
Hmm..tänkvärt
på få ord, sånt är
smart.
Men vad är det
för vänner?
2007-04-03

  Sanningsägaren VIP
*viftar bort flugorna här nere så jag ser orden*
ja nog är det så
klartänkt kort och genialt!
2007-04-03

    Erika H
*ler*
klokord som skapar leende
du är mysig!
2007-04-03

  minette
hehe,,jahapp,,då är man egoist då,,

har du läst den där här

*¸.•´ ¸.•´¨* ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´*
.•´ ¸.•*`

\"Man kan inte hjälpa sig själv om man inte hjälper andra. Vi är alla förbundna med varandra och ingen kan enbart förverkliga sin egen lycka. Om man skall vara egoist så ska man se till att vara en intelligent egoist genom att hjälpa andra!\"
-Dalai Lama


*¸.•´¸.•´¨* ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´*
.•´ ¸.•*`
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP