Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens smekning

 

 

Dina vänliga ord

har smekt min själ inifrån

 

Din öppenhet

har fått mig att se mig själv

som en älskvärd person

 

Dina raka budskap

har fått mig att hoppas

på ett helare liv

 

Dina ord har jag sparat

och jag läser dem ibland

när min själ behöver

en smekning




Fri vers av Jojo
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-03 09:59



Bookmark and Share


  JR Rikard
Så självbejakande och hoppfull men ur en lätt sorgsen betrakningsvinkel. Vackert
2007-04-04

  Rosmarin
Vackert om det fina i att bli sedd.
2007-04-03

    ej medlem längre
Så där ja!!!:-))))) En underbar text denna!
En riktigt förbaskat bra text om tröst, uppmuntran och stöttning.
Du har en axel att luta dig emot....skönt!
Applåd!
2007-04-03

  Marreb
Tänk vad underbart när man får de där orden...
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo