Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han som var min vän


varför

Du går förbi
ser rakt igenom mig
varför
jag vet att du hör mig
vem är du främling
som trasar sönder mig
går sönder innombords
som krossat glas
det krasar när du trampar på det
du hör mig
men vill inte se
skriket som skär igenom tystnaden
är mitt
blodet bland det sönder trampade glaset
är mitt
det skär i min själ
varför
tårarna som rinner
är mina
de faller för dig
likt kristaller glänser de
minnen av svunna tider
längtar efter dig
vinden viner i träden
regnet faller på mig
så som det alltid gjort
jag känner dig
du känner mig
våra själar känner varandra
varför blev det så här




Fri vers av Zmultron
Läst 669 gånger
Publicerad 2007-04-03 13:54



Bookmark and Share


    Nefele
Förmodligen det bästa du har skrivit.
Bra flyt i texten, bra ordval... Du fångar verkligen känslan i denna.
2007-04-04

  Daniela Linder
väldigt vackert skrivet. en bra fångad känsla
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron