Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är ett prov vi alla måste genomgå innan vi flyger iväg.

Dunkandet av tysta ljudvågor är outhärligt.
Färglösheten sticker i ögonen.
Ensamheten drar i hjärtat.
Tankarna virrvlar runt som en vilsen vind.
Stämmbanden darrar och förbreder sig för en sista ansträngning.
Världen håller andan.
Tiden står stilla.

Detta är ett prov vi alla måste genomgå innan vi flyger iväg.




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-03 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution