Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tårarna smärtar under ögonlocken och man vet att man inte får gråta.


Brännigarna under ögonlocken

Känslan är så brännande
för jag vet vad SMSen betyder,
och det är något jag helst vill slippa.

Jag vet att de inte skrivs för mig
utan för att han inte ska tappa fattningen,
känna sig ensam.
Men det får smärtan att växa,

växtvärk i ögonlocken,

när jag får SMSen han sänder
för att hon är mer populär,
så bränner det så hemskt under ögonlocken.




Fri vers av Gone
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gone