Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om


hon pratar som ett litet, vackert oväder
hon är någon man skulle kunna prata mer om, med.








Fri vers av baklänges
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-04 00:07



Bookmark and Share


    Igot Tochange VIP
Jag läser Förälskelse.

Honungsfyllda pirr av den sortens pastill som man lägger på tungan och låter smälta långsamt.

När smaken av förälskelsen efter en stund börjar läcka ut lite sött undrar man hur man ska klara av att fortsätta suga stilla
och inte glupskt knastra sönder denna nyfunna njutning.

Om det går vill man ju att den ska hålla länge......
2007-04-04

  madinsane
\"hon pratar som ett litet, vackert oväder\"
är så.. så.. jag vet inte..
bara så.. jag önskar någon någon gång kunde beskriva mig så..
otroligt tilltalande.
fantastiska rader.
2007-04-04

  Christer Eriksson
det här känns eget och bra i sin korthet, kanske lite jacob hellman, jag ser honom framför mig i alla fall, sittandes i klänning på nalen, det var hans straff för att ätit korv dagen innan, en skör varelse, varför skrev jag det här? vete fan. din dikt var jävla så bra i alla fall..
2007-04-04

  Smultris
Får jag stjäla ib´s ord va? får jag det, får jag?

:)

Detta fastnar på min tunga vännen... precis som dina ord alltid gör.
2007-04-04

    ej medlem längre
aha! den här lilla klassikern..
älskar bilden av hennes
sätt att tala till hennes
uppenbarelse, som jag
tänker det..!
en enda lång mening
med rymd och känsla
finfin
2007-04-04

  SvartaRegndroppar
Det var en smart kreation, fick en att tänka!

Jag tänkte säga att korthet oftast är bra men så är det ju inte, det är bara så att man kommer ihåg de korta som är bra, som denna!
2007-04-04

  K*
ihh
ett vackert litet oväder!!
så vackert!!!
rart fint lovely!!!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges