Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad skulle ha hänt om (I)


Du stod inte där

Du stod inte där
och väntade
som jag kanske
inte heller trott
att du skulle göra

men om du hade väntat
och stått där
och jag kom
med ett fånigt
förälskat leende
på mina okyssta läppar

skulle du älska mig då?




Fri vers av Rickard
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-04-04 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard
Rickard