Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen landar i ditt hår

Ljuset silas genom bladen
Och landar med reducerad styrka i ditt hår
Får dina ögon att blänka
Jag vill följa dig där du går

Men då stigen delar sig
Och solens strålar lämnat dig
Dina glittrande ögon blir hårda
Och du vill bara bli av med mig

Vinden krockar med ett träd och dör
Och mörkret gör att du börjar försvinna
Dina ögon skriker att jag måste gå
Då börjar mina tårar sakta rinna

Trots att omständigheter i livets skog
Försöker få mig glömma våren i ditt hår
Vill att dina ögon ska skrämma mig
Tänker jag följa dig genom livets snår




Fri vers av Delora
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-04-04 18:31



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Mycket kärleksfullt! Du skriver så du räddar min dag!
2007-05-07

    Bodil Sandberg
Mycket mycket vackert...läser in kärlekens drift...
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora