Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du håller din hand över mitt hjärta älskling


När du håller din hand över mitt hjärta älskling
känner du hur det slår bara för dig
anar du då vad som rör sig där inne
att din närhet gör mig fullkomligt hopplöst
förlorad till dig

När du låter min själ min kärlek förenas med dig
vi älskar till toner av ljuvaste musik
anar du då att det är jag som skapat musiken
att det är mitt hjärtas sång du hör

När vi vilar ut efter att förenats ännu en gång
min famn är full av kärlek från dig
anar du då att det är så här precis så här
kärleken vill att kärleken skall upplevas




Fri vers av sunnanvind
Läst 1466 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-04-04 18:40



Bookmark and Share


  oMareld
vackert!
2009-10-28

  LizaH VIP
Orden du finner och gör till dina texter är verkligen som en riktig god efterrätt i poesins värld :).
2008-08-10

  Jamal Jazgi
Det är som låt
vackert
2008-03-06

    ej medlem längre
Väldigt vacker, sensuell och poetisk text med ett helt magnifikt slut. Kärleken är ju trots allt en av de få saker som faktiskt har ett Egenvärde...
2008-02-08

  Maria Zena Viklund
Älskar och förskönas, djupt o berörande.
2007-07-14

  Ezmeralda VIP
I love , I love.
He must be a happy man.
2007-04-05

  devilsangel
Åhh....*stum*
2007-04-05

  Leif Furstedt
Obeskrivbart, trollbindande...
Vacker *bm*
2007-04-04

  Lars Granlöf
Å, vilken fin kärleksförklaring. lyllo honom.
2007-04-04

  prinscess VIP
vackert vackert
2007-04-04

  issac.a.m
Sååå Underbart.....
2007-04-04

  Thommy
Dina ord tar nästan andan ur mig, du beskriver kärlek när den är som vackrast, bokmärker denna som efter en läsning hör till mina favoriter.
2007-04-04

  Jack E. Gladh VIP
En mycket övertygande ömhetsbetygelse. Skön helhet. Trovärdigt. Nyfiken på fortsättningen.
2007-04-04

  Jan Linderoth
Vill också bara sucka! Det är liksom det första som kommer efter att ha läst den här!
2007-04-04

  nettizen
*suckar hänfört*
så otroligt vacker att jag saknar ord...*bokmärker*
2007-04-04

  Lena K Nilsson VIP
Jättefint skrivet om kärleken!
2007-04-04

    Lindizz
så underbart fnt skrivet om den vackra kärleken ...
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind