Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lancome nr 69

 

Efter den utsökta middagen
målade hon omsorgsfullt
sina läppar röda,
bet av överflödet på den
vita linneservetten

när hon lämnat restaurangen,
låg en leende mun kvar
åt den mycket stiliga servitören

 

 




Övriga genrer av Jessica Ebbesson
Läst 517 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-04-04 21:43



Bookmark and Share


  Markattan
Snyggt i både ord, bild och handling ;o)
2007-04-11

  Vind
Skön sekvens, lite filmiskt. Välfunnet.
2007-04-06

  Sofie Viktoria
Åh, vad härlig! Man kan ge bort leenden på flera sätt :)
2007-04-06

  Cris
Aha... vad det därför du bet av servetten :-)
Den sparar han nog...
2007-04-05

  alfa VIP
Det är viktigt att lämna ett
gott avtryck efter sig...

Fiffigt
och snyggt.
2007-04-04

  Albert
ska jag köpa?
ge bort?
åt någon?
2007-04-04

  Jessica Ebbesson
Jo Albert..Lancome nr 69 är märket på läppstiftet :)
2007-04-04

  Albert
fast, rubiken?
fattar inget
2007-04-04

  Albert
snyggt
2007-04-04

  drakbruden VIP
*L* vilken härlig flirt! Gör mig glad!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson