Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersolståndet

 

i vintermörkret

svagt av fågelsång

 

Våren, är det du?

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 386 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-20 17:47



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Underbart!
2017-12-21

  Björn Nilsson VIP
Kanske en koltrast? De sjunger året runt, även ljumma vinterdagar (fast inte så kraftfullt som när våren bryter ut).
2017-12-21

    ej medlem längre
Tänk, jag hörde också fågelsång idag!
2017-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Äntligen!
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson