Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sport...



Det är riktigt tuff konkurrens
jag har aldrig vunnit dig någon gång.

Men om jag jobbar hårt
och aldrig ger upp.

Då är jag i all fall
en ständigt bra förlorare.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-04-04 22:28



Bookmark and Share


  Nina V A
en ständigt bra förlorare är allt en vinnare ändå, jobba hårt och att aldrig ge upp är ju delar av en vinnare :)
2007-04-05

  Cris
Ja Heja !!! det är ju nåt bra i alla fall
2007-04-05

    sunnanvind
Ja så kan man ju se det! Kämpa på!!!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf