Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korridorer

 

bara ett par ord från sjuksängen

lämnade jag honom och gick

 

de sista bildernas bakgrund

är sjukhusvit, smutsad

 

men innan vilar minnen

med huvuden gömda

mellan varandras ben,

 

just som en gång vi 




Fri vers av molly crayons
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-04-05 11:18



Bookmark and Share


  Rickard
inte steg, utan ord. det är vackert och talande
2007-04-05

  JR Rikard
Vackra ord i sorglig bild
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons