Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har letat efter mina tårar

 

 

och när jag blev avvisad

fann jag mig stå vid fönstret

och ännu en gång låsa in dem

 




Fri vers av Jojo
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-04-05 11:42



Bookmark and Share


  Rosmarin
Mycket mycket bra, rätt i magen tar den!
2007-04-06

  Albert
Du måste samla dina tårar, förlåt, dina texter, och sända dem till ett bokförlag, du skriver så fint, enkelt och smärtsamt
det ska vara smärtsamt i en del böcker

och tårarna... ja var eller när ska du få släppa ut dem, vem ska ta emot dem, samla ihop dem, det som växer behöver kanske tårar

en blomma t ex, eller potatisen
2007-04-05

  Marreb
Smärtsamt igenkännande.
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo