Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en skrivbok med en ängel på

 

 

Alla tårar hon ville gråta

förvandlade hon till bokstäver och ord

i en vacker skrivbok

 

Alla besvikelser hon hade

sparade hon som bilder

i en klippbok

 

Alla förluster hon blivit medveten om

förvarade hon mellan bladen

i den vackra skrivboken

 

Alla tårar

Alla besvikelser

Alla förluster

 

förvandlade och förvarade

tills någon finner

skrivboken




Fri vers av Jojo
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-04-05 11:50



Bookmark and Share


  Albert
mycket mycket bra!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo