Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt

 

 

gråten frös till is

och krossades till skärvor

hjärtat blöder tyst




Bunden vers (Haiku) av Jojo
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-04-05 12:17



Bookmark and Share


  Jer
Vemodsfyllda rader som känns.


2007-04-07


    ej medlem längre
Vilken smärta du får fram med tre rader...
Applåd!
2007-04-05

  Marreb
den känns.
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo