Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytta

kära

den reella
nyttan av
att hålla sig
till sanningen

kan visa sig
mindre än man
väntar sig




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-04-05 14:21



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en intressant fråga
själv tror jag att
man missar mycket

men å andra sidan
det finns ett hav
mellan sanning och lögn
2007-04-05

  Mangal VIP
Jo, du... Huvudet på spiken. Skönt med sanning, men inte alltid så lyckat. Snyggt fångat!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP