Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..ta våra händer


Mimman


Du vet väl att du är vacker när du ler
men vet du om att dina ögon talar?
De viskar om sorg
och skriker av smärta

Du vet väl att ditt skratt smittar
men vet du om ditt hjärtas språk?
Paniken dunkar i slagen
och gråten flimmrar i kanten

Du vet väl att du är perfekt i våra ögon
men vet du om att vi även ser det under ytan?
Tårar bakom ögonlocken
och ensamt blod i mörkret

Du vet väl att vi älskar dig
men vet du om att vi älskar med själen?
Älskar läppar som ler & skratt som smittar
men även ögon som gråter & hjärtat som skriker




Fri vers av Ephemeral
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-02-24 14:10



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
om att älska helheten hos någon, hela människan...
2005-02-24

  madinsane
..berörs jag av denna dikt. Glödande vackert.
2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral