Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-10-04


Du borde lyssna


Du viskar ord som underbar,
skriver vackert om en ängel
Du trasslar in mig i ditt nät,
och spökar i mitt huvud
Du finns där,
men du vägrar lyssna

Du tror att jag är någon
som jag aldrig kunnat bli
En sådan som man drömt om
en sådan som du vill
Du ser mig,
men du vägrar lyssna

Se inte bara det du vill se,
utan det som faktiskt är där
För framför dig står något
som för länge sedan fallit isär
Du hör mig,
men du vägrar lyssna

Jag sa att jag inte kunde,
att allt bara blir fel
Jag gjorde ett försök nu
så be mig inte mer
Du hittar mig,
så snälla lär dig lyssna...




Fri vers av Ephemeral
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-02-24 15:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
du hör ju inte! men du lyssnar ju inte!
du hör ju inte! men du lyssnar ju inte!
du hör ju inte! men du lyssnar ju inte!

etc...
2005-02-24

  Michmich
Väldigt vackert skrivet. Gillar texten och rytmen... mkt
2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral